15 iulie 2013

152.STIREA BOMBA A ZILEI : MOBILIZAREA ANTITERORISTA IN CANADA !

  Guvernul Canadian a dat un comunicat fulminant in care apeleaza mai ales la patriotismul cetatenilor de sex feminin !
  Dupa studii indelungate a cartilor sfinte musulmane, savantii canadieni si serviciile de securitate au descoperit cea mai eficienta metoda de eradicare, efectiv anulare , a posibilelor activitati teroriste de pe teritoriul Canadei.
  Solutia va fi pusa in aplicare prin comunicate mobilizatoare ce apeleaza la patriotismul sexului frumos, singurul care se pare , detine arma suprema pentru anularea fortelor malefice teroriste de origine musulmana.

DATI PAGINA !


COMUNICAT AL GUVERNULUI CANADIAN :

" Dupa cum deja stiti, pentru un barbat islamic este un pacat sa vada o femeie goala, in afara de sotia sa, iar in caz ca se intimpla trebuie sa se sinucida.

  Astfel ca sambata urmatoare la ora 1 p.m. toate femeile canadiene sint rugate sa se plimbe pe afara (strazi) complet nude (naked) ca sa poata elimina toti teroristii din vecinatatea lor.

  E recomandat in vederea acestui efort anti-terorist sa inconjoare (astfel dezbracate) zona de locuit timp de 1 ora.

  Toti barbatii patrioti, trebuie sa stea in fata casei pe un sezlong pt. a demonstra  ca sustin femeile in actiunea lor si totodata ca nu sint simpatizanti ai teroristilor islamici.

  Pentru ca Islamul nu permite nici consumul de alcool, o cutie de 6 beri reci este si mai mult o dovada a patrotismului dvs.

  Guvernul Canadian apreciaza eforturile dvs. de a distruge teroristii si aplauda participarea dvs in aceasta activitate antiterorista.


  D-zeu sa binecuvinteze  GREAT  CANADA !!
.
   Daca nu trimiti acest mesaj la cel putin o persoana, esti considerat simpatizant cu teroristii, un las, o posibila unealta sau complice de-al lor!"
Imagini de la un exercitiu de lupta

  Guvernul Ponta si D.I.E./S.I.E. etc au propus un sondaj de opinie in randul cetatenilor romani, pentru a se afla urgent daca acestia considera solutia necesara, asa ca va rugam sa va exprimati mai jos opinia.

- nemotoujours -
 

5 comentarii:

  1. Dacă adoptând această soluţie se poate curăţa o ţară de terorişti,eu sunt pentru aplicarea ei.Vedem zilnic nuduri în ziare şi reviste fără vreun folos,dimpotivă,aşa că,exerciţiile de luptă n-au cum să deranjeze. Evident,am înţeles că e doar o glumă bună şide aceea am intrat în joc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BINE AI VENIT.
      AR FI GROZAV DACA AI AVEA UN NICK-NAME ...
      SUNT PENTRU ORICE SOLUTIE , MAI ALES NECOMBATIVE.

      Ștergere
  2. Pai sa incepem si in Romania astfel de exercitii antitero. Eu sunt pentru ELE ! Care ELE ? Cum, care ELE ? Mai conteaza ?

    RăspundețiȘtergere