13 august 2015

874.AXALP sau propunere pentru 9 zile de plimbare cu tema aviatie dar mai ales 2 zile de nebunie aviatica unica in lume!

.
    Ni se propune o adevarata expeditie prin o Europa muzeala avand ca tema principala aviatia dar si participarea la cel mai spectaculos eveniment aviatic din lume, unde avioane militare reactive de toate tipurile zboara prin canioanele din Alpi,sub picioarele privitorilor, simuland lupte aeriene, atacuri la tinte terestre, cu munitie reala!
    Astfel avem ocazia sa participam la o adevarata expeditie tematica si plina de adrenalina!
    Excursia ne este oferita de un impatimit al aviatiei, chiar daca este fost marinar militar!
    La sfarsitul expunerii programului aveti si un videoclip elocvent!

Aviație europeană și Axalp Air Show 2015 Plecare 04 octombrie 2015

DA pagina pentru program si clipuri! 


.
.

















.
PENTRU VIDEO CLIP DA CLICK AICI! 

Z1. La 17.30, întâlnire la autocar în parcarea restaurantului Cina, verificarea documentelor și pregătirea pentru plecare. La ora 18.00 plecarea pe traseul București – Brașov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta – Viena. Sosire în Viena în cursul dimineții. (1.100 km) 

Z2. Sosire în Viena și vizitarea muzeului de istorie militară. Cazare la hotel și servirea prânzului. Timp liber până a doua zi. Opțional, vizită la Hofburg și o cină vieneză compusă din șnițel vienez, faimosul ștrudel și bere. 

Z3. Servirea micului dejun la 07.30 și pregătirea pentru plecare. La 08.15 plecarea pe ruta Viena – Mauthausen. Vizitarea memorialului Mauthausen. Timp de vizitare 1h30m. (167 km) Notă: Vizita în complexul Mauthausen include lagărul de muncă (unul din cele mai dure) și fabrica subterană unde erau asamblate faimoasele avioane cu reacție Me 262. Tot aici a fost derulat și programul nuclear al Germaniei. Din păcate, fabrica nucleară nu este vizitabilă încă. 
Din Mauthausen ne continuăm traseul către Berchtesgaden unde vom
.
vizita bârlogul lui Hitler (Berghof). Timp de vizitare 1h. După vizită, popas de prânz în zonă. (177 km) Notă: Spre deosebire de celelalte reședințe ale sale de pe tot cuprinsul Europei, Berghof a fost reședința favorită și cea mai folosită de Hitler. După prânz, traseul continuă către zona Brienz din Elveția. Sosire și cazare în regiune, noaptea târziu. (571 km) 


Z4. Prima zi de show aviatic. Servirea micului dejun la 07.00 iar la 07.45 plecarea către înălțimile Axalp. La terminare, coborâre și întoarcerea la hotel. Timp liber. 

Z5. Același program ca în ziua anterioară. 

Z6. Servirea micului dejun la 07.30 și pregătirea pentru plecare. La 08.15 plecarea către Italia pe ruta Brienz – Vizzola Ticino. (256 km) Timp de 1h30m, vizită la muzeul aviației. Continuăm drumul către Verona. (204 km) Tur panoramic al orașului. Drumul continuă pe ruta Verona – Padova – Trieste – coasta slovenă. (339 km) Sosire și cazare noaptea târziu. 

Z7. Servirea micului dejun la 08.00 iar la 09.00 plecarea către muzeul militar din Pivka. Vizitarea muzeului timp de 2h. Trecând pe lângă cimitirul și monumentul eroilor români căzuți în perioada 1914 – 1917 pe frontul Soca (Isonzo (it.)), ne continuăm drumul către spitalul partizanilor lui Tito din Franja (Cerkno). (73 km). Construit utilizând camuflajul natural cu o măiestrie demnă de invidiat, total imposibil de detectat aerian, spitalul nu a putut fi găsit de trupele germane niciodată. După vizită, pauză de prânz și continuarea drumului către Ljubljana. (62 km) Cazare în Lubljana. Timp liber. Opțional, un tur al principalelor obiective din centru orașului. 

.
Z8. Servirea micului dejun la 07.30 și pregătirea pentru deplasare către Belgrad. Deplasare pe ruta Ljubljana – Novo Mesto – Zagreb – Belgrad. (530 km) La sosire, vizităm muzeul Iugoslaviei și mausoleul lui Tito. (2h). După muzeu, ne îndreptăm către hotel pentru cazare. Timp liber. Seara, opțional, petrecere sârbească pe malul Dunării. 

Z9. Servirea micului dejun la 08.00 și pregătirea pentru plecare la 09.00. Timp de 3h, un tur al cetății Belgradului (Kalemegdan) și al muzeului de istoria artileriei din incintă. Îmbarcare și deplasare către aeroportul din Belgrad. Vizitarea muzeului aviației timp de 2h. După vizită, deplasarea către București. Sosire seara târziu.

 Tariful include: 
1. Transport cu autocar clasificat 3* și taxe aferente. 
2. Însoțitor pe tot parcursul. 
3. Cazare cu mic dejun astfel: 
3.1 Viena – hotel 2* sau 3*, loc în cameră dublă 
3.2 Cantonul Brienz – hotel 2* sau 3*, loc în cameră cu 2, 3, sau 4 paturi. 
3.3 Litoralul Sloven – hotel 3* sau 4*, loc în cameră dublă 
3.4 Ljubljana – hotel 3*, loc în cameră dublă 
3.5 Belgrad – hotel 3* sau 4*, loc în cameră dublă 
4. Intrări și ghidaj organizat la toate muzeele. 
5. Asigurare medicală individuală 

  Tariful nu include: 
1. Vizita la Hofburg – 15 euro 
2. Cina vieneză – 30 euro 
3. Cina sârbească – 30 euro 
4. Taxa locală ce se achită numerar însoțitorului de grup înaintea fiecărei cazări. 
5. Orice alte cheltuieli ce nu sunt incluse în prezentul program

Tarife: Tarifele sunt calculate pentru un grup de minim 40 de persoane.
- Pentru grup de 30 pers., tariful este de 720 euro/pers, 
- Pentru grup de 30 - 35 pers., tariful este de 650 euro/pers 
- Pentru grup de 35 – 40 pers., tariful este de 610 euro/pers 
- Pentru grup de 40 – 50 pers., tariful este de 590 euro/pers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu