20 mai 2016

1013.Avanpremiera la....ceea ce a fost "Ploiesti Airshow 2016!" (adeca Strejnic fratilor, dupa cum stim toti de o viata!)




,
.
   Pai...fuse si se duse!
   Si cica fuse si foarte frumos, ca de obicei...
   Caci de aceasta data, in acea sambata ce trecu (14 mai) majoritatea avuram treaba la "Zilele Muzeului Militar" ca doara va spuseram ca acolo avem patru locatii cu tot felul de chestii interesante...Asa ca si prin urmare, fara toti catzeii, purceii si remorcile aferente ci doar cu ale lor proprii si desemnate, colegii nostri "pedepsiti si penalizati" (Sorin S si Ana-Maria sau invers) participara oropsiti si suparati ca muncesc si in weekend ,la acest inaltator (la propriu) eveniment zburator si zburatacit. (Ma uitai in urma si vazui ca scrisei mai mult in olteneste!!! Ce-oi avea fartate???).

  Bietii de ei fura asa de suparati incat "impuscara" tot ce vazura prin ceriuri si pamanturi, astfel incat nimic nu mai ramase netrecut in memoria colectiva si de nesters (inca) a card-urilor lor foto!.

  Si cum programul a continut numai persoane si chestii de zburat pline de "aere", va dati seama ca prada a fost pe masura, astfel incat, tot foarte suparati, ajungand pe la telefoane si calculatoare dupa ce au fost dati afara cu forta de pe aerodrom (dupa cum stiti ei ajung primii si ...nu pleaca ci sunt maturati cu greu si cu amenintari ca "n-or sa-i mai lase sa impinga avioanele si sa faca curat pe acolo") deci, nu le-au mai tacut degetele si vorbele nici a doua zi la Muzeu unde printre impuscaturi de imagini, replici si cafele ne-au facut tzestele calendar cu cat de frumos a fost pe cer, cu cine s-au mai intalnit, ce zapacenii au mai facut "Extrele", cate doamne si domnisoare au mai lesinat la trecerile "Iacarilor" si cati copii au urlat de bucurie aplaudand parasutistii !

  Hai ca vad ca ma dau pe regionalisme si trebe sa ma tratez !
  Ia sa dati pagina sa vedeti DOAR cateva "zburataceli" in avanpremiera, caci Ana-Maria pregateste intreaga si completa poveste de la fatza lui locu' !(asta cu "fatza lui locu'" e de la astia din Ploiesti si mahalalele zonale, va asigur! Bine ca iesii din Oltenia! Ptiu! Iar se lua!)
*nemotoujours*
DA PAGINA!
.

.

.
.

,

.


.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu