10 septembrie 2016

1079.MARINA? O iubim! (prima parte)

.
Momentul inmanarii cadoului pentru echipajul F111 "Marasesti"
   Ca de obicei...intarziem cu povestile. Dar nu conteaza, pentru ca ele sunt adevarate documente ale momentelor pe care le traim si au loc oricand in memoria voastra, nu?

    Am fost de ziua lor langa ei, asa cum i-am obisnuit, ca sa le uram tot ceea ce este mai bun, sa-i felicitam pentru ca ne reprezinta si ne apara si...da, in acest an sa le facem si cadouri!
    Cadourile au constat in doua tablouri cu fotografiile noastre de la evenimentele lor: unul pentru Comandamentul Fortelor Navale si unul pentru gazda noastra traditionala, nava-amiral a Flotei, F111 "Marasesti".
     Nu aveam cum sa lipsim. A devenit traditionala prezenta reprezentantilor "Suntem Romania!" printre dragii nostri marinari militari si mai ales bautul faimoasei cafele tip "Marasesti" la bordul acestei frumoase nave construite in Romania, langa un echipaj cald, prietenos, deosebit de bine pregatit, asa cum am realizat ca sunt toti care fac parte din aceasta structura militara romana, asa cum si personalul din celelalte arme ale Armatei Romane ne-au dovedit ca sunt.

     Prezenta intre ei este o mare onoare, iar faptul ca "ne-au adoptat" ne face mandri!
    In aceasta mica serie o sa va prezentam fotografii inedite, deosebite si unice ale unui eveniment si mai bogat, si mai frumos ca in ceilalti ani, eveniment care ne-a fascinat pur si simplu.
    Haideti sa incepem povestea !

      Dezvoltarea de forte aeriene si navale din acest an a fost fulminanta.
      Un adevarat spectacol de maiestrie in care bubuielile, simularile de abordaje, de atac aerian, de "Search And Rescue", au fost parca si mai frumoase.Faptul ca trei nave au realizat un tricolor cu fum colorat, ca cele trei noi remorchere au realizat un adevarat balet sincron pe apa -unic in demonstratiile de acest gen- plus defilarea finala, au dat o nota incredibil de frumoasa acestei zile.
      O sa va povestim in episoadele urmatoare, cu dovezi foto din TOATE unghiurile posibile, dar si cu cuvinte - despre cei pe care i-am reantalnit dar si despre cei pe care atunci i-am cunoscut.
      Va urma,

*nemotoujours*
.
.
Cadoul nostru pentru Comandamentul Fortelor Navale
Cadoul pentru F111 "Marasesti"(Foto realizata de pe "Marasesti) in 2015
Bricul "Mircea" profilat pe F111"Marasesti"(Foto:CrissAvia)
Foto: CrissAvia (Suntem Romania!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu