07 noiembrie 2016

1109.ANTRENAMENTE ALE NAVELOR MILITARE FLUVIALE - film si foto!

.
Statul Major al Forţelor Navale
04 noiembrie 2016
Comunicat de presă nr. 95

Militarii de pe navele Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” au executat, în perioada 31 octombrie – 04 noiembrie, antrenamente de supraveghere a traficului fluvial pe Dunăre, precum şi trageri de antrenament, cu muniţie reală, în poligonul temporar de la Sfântu Gheorghe.


Două vedete blindate, patru vedete fluviale, un monitor fluvial şi două remorchere fluviale au navigat pe segmentul fluvial cuprins între Brăila şi localitatea Sfântu Gheorghe, având ca obiective principale dezvoltarea şi consolidarea deprinderilor practice ale militarilor de la bordul navelor fluviale, în vederea menţinerii libertăţii de navigaţie şi de apărare a căilor de comunicaţie fluviale. În colaborare cu un elicopter Puma Naval, marinarii au executat şi un exerciţiu de evacuare aeriană, în cazul unei urgenţe medicale.


 La Sfântu Gheorghe, militarii Flotilei Fluviale au dăruit un strop de bucurie unor copii din localitate. Doi fraţi au primit câte un ghiozdan, complet echipat, un birou pe care să îşi poată face temele și pachete cu alimente de bază.

.
.


DA PAGINA PENTRU MAI MULTE FOTO!

Filmul este la sfarsit.
.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu