11 octombrie 2017

1246.La " Salonul National de Modelism Militar'' - editia a VIII-a

.
.
.














  Muzeul Militar se bucura de gazduirea salonului de modelism (pana pe data de 29.10.2017), aici vizitatorii putand vedea pasiunea oamenilor care investesc din timpul lor intr-o preocupare uimitoare, deosebit de educativa. Machetele si dioramele te transpun intr-un univers in care poti intalni nave ce ti-ar lua minute bune sa le traversezi dintr-un capat in altul in piese pe care pe poti tine intr-o mana (din fericire nu transpun si raul de mare )

    Tot la expozitie au aparut si marinarii, popositi tocmai de la tarmul marii, pentru a ne arata maiestria lor si in ale nodurilor (matelotaj) , cat si o mini scara de pisica, si daca ati urcat vreodata pe scara de pisica, sunt mai mult ca sigur ca v-ar veni imediat in minte senzatia pe care o experimentezi cand urci pe ea.  

     Un coltisor a fost si pentru iubitorii de science-fiction, cu machete din care te trimit in timpurile viitoare pe care le-am intalnit in filmele "Star Wars" . Oare vom avea ocazia sa vedem aceste nave in viata asta ? Ce nu as da sa pot pilota o asemenea nava ,desi poate pana atunci as avea noroc sa pot zbura cu avionul, dar oare care din ele ?  Grea alegere !!!
Sau poate un elicopter sau poate un tanc. 

Si ca tot se implinesc 100 de ani de la Primul Razboi Mondial, avem si reproduceri din vremea aceea , o bucata de istorie pusa in machete , un moment imortalizat in aceste splendide diorame (chiar si un soldat cocotat pe pod)

Va sfatuiesc sa o vizitati, fiind deschisa pana pe data de 29.10.2017. Aveti ce vedea!
      Dati pagina ca sa va lamuriti!

(Victor)






























 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu