19 iulie 2017

1212.In "focul luptei" sau cum se forteaza un brat de Dunare (1)

 
.
   Doar un inceput asa, de curiozitate, ca sa vedeti ca va merita sa asteptati restul povestii:


.
     Bordusani 16 iulie 2017

     Evident ca astept cu nerabdare orice eveniment la care am onoarea sa particip. Azi este randul fortarii unui curs major de apa, o operatiune in cadrul SG17 , pe bratul Borcea in localitateaa Bordusani.La prima vedere pare ceva simplu dar ajungand la fata locului ramai un pic surprins de amploarea fortelor desfasurate. Pe mal blindatele terestrilor, pe apa navele marinarilor iar din aer fortele aeriene isi ofera si ele sprijinul. 

DA PAGINA!
.
     Dupa inceperea exercitiului m-am simtit ca in teatrele de operatiuni.... Sincer se tragea din toate partile. Parea cam haotic pentru un neinitiat dar e clar ca cei care s-au ocupat de partea tactica a exercitiului au avut ceva de lucru!. Sa planifici, sa coordonezi si sa conduci un asemenea dispozitiv nu este o treaba usoara. Pot spune ca a fost un exercitiu impresionant, poate cel mai mare de acest gen dupa 1989.

      Va las sa priviti cateva fotografii prin care am incercat sa redau cat mai fidel actiunea de la fata locului...prin ochiul unuia care respecta armata si pe cei care au demonstrat inca odata ca stiu prea bine ce fac.

Text:  CrisAvia,
Foto:  CrisAvia si nemotoujours
VA URMA!

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu