19 decembrie 2017

1271.Ai nostri pompieri voluntari-hai sa-i facem cunoscuti ! (1)

.
  De ei chiar ca uita toti, incusiv primariile de care apartin.
  Haideti sa ii facem cunoscuti: trimiteti foto (maxim 20) cu ei si cu tehnica lor, sa ii publicam aici cu o mica poveste despre ei (cine sunt, ce fac, de ce sunt voluntari,etc) si astfel incercam sa -i facem pe cei din jurul lor sa-i ia in seama si sa-i ajute cu ce se poate: un echipament mai bun, o mana de vopsea, o mana de ajutor cand au nevoie!

  Ce ziceti, o facem?
  Eu azi prezint doar "minunea" pompierilor din comuna Limanu, Constanta, care trag de aceasta speciala Bedford care functioneaza superb, dar care din cate se vede mare nevoie ar avea de ceva vopsea...si probabil nu doar.
  Se vede ca le este drag de ea, caci susura pur si simplu ,dar...pana la urma nu doar vopseaua ar fi problema.Si nu doar masina ar fi problema, nu?

  Aceste donatii nu au fost facute ca sa se scape de tehnica sau echipamente, ci ca sa ajute! Dar ajutprul nu este complet daca vine doar dintr-o directie si noi si primariile uitam de ei si ne aducem aminte doar la nevoie.
  Mai jos este un set cu foto ale acestei speciale care ar putea arata foarte bine daca ar primi ceva fonduri de raparatii si...va spun eu ca astfel de inimosi daca ar avea cu ce, s-ar inhama singuri la a o pune la punct eventual!
  Hai Primaria Limanu, ce faci???
  DAti pagina ca sa vedeti foto cu masina.
  Ei, voluntarii, modesti ca si pompierii in solda, nu au vrut sa fie pozati.
  Asteptam si povestile si fotografiile voastre, din alte zone din tara.Ii ajutam sau nu?
  MAILUL IN CARE SA TRIMITETI: suntemromania.1@gmail.com

DA PAGINA!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu